Emu oil kosmetic
Emu oil kosmetic V dnešní době je již Emu olej hojně rozšířen a používá se u celé řady onemocnění, také se přidává do stovek všech možných druhů přípravků pro osobní péči zákazníků. Používá se v kosmetice, v prostředcích používaných pro ošetřování kůže, u mastí proti spáleninám, ve směsích proti artritickým bolestem,v parfémech,ve výrobcích pro ošetřování slunečních spálenin,v balzámech atd.atd. Použití oleje Emu a to jako přísady je velmi vyhledávané právě pro jeho přirozené protizánětlivé,… Více informací...
| Uživatel: | Zlatuše Pištěková |
|---|---|
| Stránka: | www.eft-zivotni-zmena.cz (?) |

